Kurang aktif pada 26 week

Nak tanya memang baby kurang aktif ke bila masuk 26week ni? Sebelum ni pernah risau jugak pergi scan doc ckp baby kuat tidur tapi takkan waktu ni masih kurang aktif? Atau normal je? #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

ye masih normal. 28 mggu nnt kalau baby tak aktif baru kena risau sbb dah kena kira gerakan

2y trước

oh ok.. klau dlm sehari tu kurang gerak normal jgk la ye.. tq sis.. bkn ape risau je pape jdi

mcm mn ye..klu perut rasa mengeras je..baby gerak tp sekejap2..