Warded

Pukul 4pagi td rasa macam leaking. Terus g hospital. Check bawah Dr kata takde leaking tapi bila scan air ketuban kurang. Terus kena admit wad. Agak2 kena paksa bersalin ke kalau air ketuban kurang? Ada chances ke air ketuban bertambah? Anak first. Takde pengalaman lagi #38w4d

1 Trả lời

Kalau dgupan jntung anak menurun atw air ktuban mkin leaking..mmang kena pksa brsalin tu..tpi kalau smuanya ok..mmang ok la tum.ikut kpastian dri doc jga tu..sbab sist dah ckup bulan utk mlhirakn baby

4y trước

Baby girl. Thank you sis😘