PENDARAHAN USIA KEHAMILAN 6 MINGGU

Pukul 1 lebih tengah baring tiba-tiba rasa sesuatu keluaran kat faraj...rupanya keluar tompok darah warna coklat tapi xde rasa sakit... Bila pegi cek doktor pesan kalau masih keluar lagi atau mcm ketulan pergi terus bawa sekali ketulan itu...tapi buat masa nie doktor kata xde apa2.. siapa ibu2 dlm nie yg pernah mcm tu sbb nie first time ...

1 Trả lời

Awak g swasta diorang akan bagi ubat kuat kan rahim , sy dulu mcm tuu .. Alhamdulillah dah 33 week dah sekarang ..

7mo trước

awak p klinik swasta jaa , diorg akan scan dulu baru depa bagi ubat kuatkan rahim tu .. jgn beli ubat apa2 kat farmasi dulu baik g jumpa dokter duluu ..