kandungan saya 9minggu 3 hari.. sekarang bulN Ramadhan kan, saya berpuasa mcm biase. boleh kan..?

19 Các câu trả lời

Sy kandungan 9 minggu 4 hari.. setakat ni takde alahan sgt, 4 hari puasa penuh lg.. xtahu la ke depan hari macam mana pulak

3y trước

owhhh alhamdulillah xde alahan.. sy alahan agak kuat cmpur post covid. pertama puase semangat.. hari kedua dh sakit perut angin. xleh dh.. ingat boleh tahan. pastu jdi panik banyak bce org tulis bahaya kandungan x dpat nutrisi memule ngandung klau puase.