Saya 38m3h tibe2 muntah cirit birit makanan xleh terima adakah tanda bersalin?

Prlu ke swasta dulu ke terus ke hospital?

2 Các câu trả lời

yupa tanda tu sis .. sy alami bnde ni 2hari sblum bersalin .. selasa pkul 10mlm start sakit muntah2 cirit birit yg teruk smpai lepas subuh, biasa klau sy sakit perut, muntah skli, membuang skli je confirm lega .. tp mlm tu mmg lain mcm sakit nya, sy first mom mmg xthu lgsg tu tanda bersalin.. kebetulan esoknya rabu mmg weekly checkup, start 36w kn kena stiap minggu gi klinik kan checkup, rupanya nurse kata tuu mmg dah tanda .. scan2 ape semua air ketuban dh kurang, terus msuk ambulan pac .. khmis malam sy bersalin 😅

5mo trước

byk kli xsis, sy yg check ketuban kurang tuu sbb mybe doc kata time awak cirit birit tuu dia kluar skli, sbb air ketuban ni xsemestinya kluar terus byk, ada yg kluar sikit2 .. sy cirit birit byk kli kan dri mlm, dri situ doc kata ketuban leaking

sy rasa awk kena pegi hosptal trus..kalau klinik swasta pon die refer ke hosptal jgk..bazir je..sbb sy pon pnh jgk g klinik swasta pastu die buat surat utk ke hspital..

5mo trước

ooo..yela.. kalau teruk sgt mmg kena masuk air tu mcm sepupu sy..muntah cirit birit teruk smpai lembik2