cirit birit dan mual muntah tm 3?

ada tak yg dah masuk 36minggu, tibe2 cirit birit dan mual muntah? kena mcmna eeh. makan sikit terkeluar terus

1 Trả lời

kena pantau tuu sis, kalau berpanjangan terus ke kk atau pac .. experience saya tahun lepas, saya first mom xtahu lgsg tu tanda bersalin, mula cirit birit mlm lepas isyak, sampai ke subuh pagi, xtidur lgsg saya .. package sekali muntah yg teruk smpai perut takde isi, kluar air je .. esoknya xtahan dah terus gi kk, nurse check2 kata awak mcm nk smpai masa dh ni .. doc dtg scan tgk air ketuban dh kurang pdahal sblum ni air ketuban normal .. doc ckp leaking saya xsedar masa cirit tu .. terus naik ambulan, 2hari pastu beranak 37w 3days ☺️