Mkan Yg Than Lapar Lama

Prgnant dah 3bulan 5hri.. Selera mkan x da.. Mkan asyik muntah ja.. Tpi klo time lapar.. Jnis x boleh bwak bncang.... Mmg kena pksa mkan wlupun x da lgsung selera nak mkan.. Berat pun dah turun 5kilo dah.. Nak tnya.. Mknan apa yg than lama ckit.. Mcm mkan roti.. Lepas sejam lbih.. Dia jdi lapr blik.. Nak mkan bnyak2.. Stgi kluar blik.. Nak kerapkan mkan punnn.. Erkk.. X lalu..

2 Các câu trả lời

Sis boleh cuba makan mee, bihun, koeyteow, minum jus buah ke, takpe makan sikit tapi kerap. Muntah pastu cuba mkan balik sikit. Buat la jus oren ke kan, hope boleh membantu.

Mkn kacang2.. Kurma..