HB Low

prgnant 13w 4d , hb low and kena makan zincofer. tiap kali makan mesti muntah. I dah cannot makan dah ??? boleh ke skip makan ubat tu sbb dlm tu ada acid folid kan. or ada supplement lain yg saya boleh consume? tlg bagi cadangan. sbb hb low badan lemah ssh nk buat kerja kerja kt office

18 Các câu trả lời

Sis baru 13w..kalau lebih 4 bulan dah boleh consume air rebusan buah buah kering..

Iberet + jus mamariam..19 w hb 9.7 rendah..tengok next chek up

Blh tukar vitamin lain ...kena bagi tahu kat doctor.

consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi) 👍🏻👍🏻

Sis bgtau dokto nti dia tkr obimin sy dlu pon cmtu

Minta tukar vitamin. Hb low ni bahaya

Iberet👍👍👍

4y trước

Pilih salah 1. Obimin @ iberet. Kalau nak makan dua2 sekaligus saya tak pasti, boleh tanya doktor ye.

mkn kurma bnyk2.