Hye nak tanya preparation Bersalin document hospital government ape je eah? -buku pink -ic

Preparation Bersalin Government

7 Các câu trả lời

3t trước

so far 2 tu je eah ,thank youu

Ic, buku pink and kad nikah sebab ada saya baca pengalaman orang lain yang husbandnya tak boleh masuk if takde kad nikah, but not sure la semua hospital macam tu or not procedurenya

3t trước

Ini saya tak sure la sis sebab saya pon tengah pregnant and belum ada pengalaman before, tapi saya readykan sekali je dengan semua doc penting in case nak guna kita dah ada

selalunya perlu bawa buku pink dan ic. Kalau ada GL inform sesiap masa nak daftar tapi pastikan GL updated

satu lagi duit kena bawka jugak.. biasa dah dapat katil kena bayar deposit dulu hahah

Normal ke 8w hanya nampak kantung dn selaput kuning. Doc ckp dtg lg 2 minggu.

3t trước

Da Scan ikut bewah kt hospital.Doc ckp baru nampak kantung dn selaput kuning je.doc ckp mungkin tanda2 keguguran.

dua tu je sis. if ada GL, boleh bagi sekali masa nk daftar.

3t trước

terima kasih

Ya, buku pink & IC

3t trước

Sama-sama