Buka buku pink 📕

Hi mummies, next week plan nak buka buku pink. Ade pape document ke or preparation nak kene buat? #anakpertama Thanks in advance

3 Các câu trả lời

Hi sis.. sis kena sediakan.. 2 salinan sijil nikah disahkan benar 2 salinan ic suami isteri 2 keping gambar saiz passport suami isteri Tu je klinik minta Saya sediakan

Musim pkpp ni better kalau call dulu untuk appointment. Macam kk kawasan saya, dia suruh datang pada hari dia tetapkan, and bawa ic asal sahaja.

haritu saya call kk tempat saya, dia minta bawak sijil nikah, apa2 bil (utk pengesahan alamat tempat tinggal)