Symptom

Pregnant yg ke 3 ni.. Allah...aura dia lain macam... pemalas nauzubillah ?, malas masak, malas kemas rumah, malas makan, tapi tido ya rabbbbiii rsa lebih 20jam, ada yg mommy mcm sy ke... Allah.. rasa mcm bukan diri sendiri, sebe salah sgt dengan suami, bru msuk 9w, banyak minggu lgi menanti, ada ke mommy mcm ni, ke sy sorg je..aduhhhh

28 Các câu trả lời

Sama la saya sis, ank ketiga jgak.. Keje nk tdo jer, smua bnda jd malas nak buat..

Saya dlu camtu jgk.. Tpi da msok trimester kedua jadi rajin sikit.. Sikit jela 😂

5y trước

Hihi sya msok 2 trimester rajin skit laa nk melawo.. InsyaAllah..

sama laa sis.. malas giler . nk tido jer.. kalau blh makan pon smbil tido 🤣

Samalah dgn saya pemalas yg amat..ni anak sulung..X rahulah knp malas sgt2

😀😀😀same la sy...sy dh 17week mls jgak ...asyik tdow je

sama la sy sis..dah nk msuk 29mggu ni..lain mcm penatnya....

hahahha...betul tu...klu blh nak tidooooo jerr kan..😂😂

5y trước

Sabar laa mum..nnt dekat nk beranak lgi laa bnyk sakitnya..😅😅😅

Saya tapi 3 bulan dah ok 🤣 relax sis baru lg tu