Tolongg saya confused 😭

Pregnant ni memang takde simptom ke 😭 Saya keguguran bulan 2 haritu dan bleeding (nifas) sampai 60 hari, so saya ni tak period lagi la lepas berhenti darah. Pagi tadi suami suruh check sebab naluri dia kata ada baby dalam rahim saya. And betul ada 2 line 😭😭😭😭😭😭 Saya dah seram sejuk sebab saya sejak berhenti darah memang agak aktif dan ada bersama dengan suami lagi 😭😭😭 Apa yang saya kena buat ni 😭 first time line terang betul. Saya kena pergi klinik ke? 😭 Saya tak tahu last period bila sebab memang tak period lagi 😭

Tolongg saya confused 😭
13 Các câu trả lời

sy 3 Kali keguguran darah keluar dlm seminggu MCM Tu je..pstu xde dh

1y trước

Saya bleeding tak stop sebab ada fibroid

sy lepas 2minggu gugur haritu lekat semula ☺️

gugur berapa minggu tu smpai nifas 60 hari?

1y trước

6w je.. entahla doktor pun tak pasti kenapa bleeding lama sangat. Dah banyak telan ubat.. haha maybe sebab fibroid tu kot