Makan dan makan

Pregnant makan selang 2 jam dengan portion penuh..normal ke? bila x mkn..nak muntah pening2...sy xda moring sickness..makan x brenti....berat mendadak ..normal tiap bulan biasanya 2 kilo...ni x sampai sbulan dah lebih 2 kilo...risaunya...

2 Các câu trả lời

Makan je.. Asalkan kawal pengambilan gula dan garam dlm pemakanan. Sye sejak mngandung.. Naik 3 kg setiap bulan. Sampai kena bebel ngn nurse. Tp.. Dah ada selera ni.. Makan yo 😂

Masa 6w pon sy makan nasi (portion yg slalu sy makan time lunch) 2jam skali.. skrg je dh kurang.. jgn risau, makan je selagi boleh 😀