test upt sblm period date

Pregnant ke klau kita check test pregnant sblm period date, tp test upt ada garis samar2..perasaan ingin tau mbuak2..mohon pcerahan ibu2..

5 Các câu trả lời

Double line samar2 sebelum due period pun boleh valid. Sy sebelem ni seminggu sebelum tarikh period dah double line.

4y trước

Amin. Mudah mudahan.

inshaallah preggy sis . sy pn prnh test seminggu sblm tarikh period . sy preggy tp kandungan ggur masa 10week

4y trước

moga ada rezeki utk kita sis.. insyaaAllah aamiin

sy cek 5 hri sblum period...alhamdulillah positif

4y trước

samar2 ke terang sis

Ni sy check smgu sblum period xsilap

4y trước

Ye, 22w dah, sy buat upt masa 1st raya 4hari ke 5 hr lpas due period

Boleh

4y trước

aamiin..moga ada rezeki utk sy.. insyaaAllah