xboleh minum susu

pregnant kali ni saya langsung xdapat minum susu. padahal sebelum ni saya penggemar susu. dah puas orang suggest susu itu ini tetap jugak xboleh minum. ada effect tak pada baby atau saya? oh ya kanduangan saya dah masuk 7bulan.

2 Các câu trả lời

Saya pun sama, tak boleh minum susu, tapi paksa jugak, tu pun susu coklat. heheh, pilih jenama jugakk susu punn, kalau salah muntah sja, walau skrg dah nk msuk 7 bulan ni. Saya paksa minum sbb skrg kerap kebas tangan, nurse pesan bnyakkan kalsium, sbb baby amik kalsium kita.

Sy pun hujung2 baru boleh masuk susu, if not mmg muntah confirm. Utk kalsium je la.