Cadangan susu

Ada tak cadangan susu yang boleh minum..masa 4 week saya ada start susu calla milk tapi bila dah masuk 9 week ni..tekak dah xboleh nk terima susu calla milk🥹 minum terus rasa nk muntah.

2 Các câu trả lời

Utk first trimester fokus dkt folic acid & ubat tambah darah je sbnrnye. Lepas habis first trimester, baru bole mkn calcium, magnesium, omega 3 tu klo xde mslh lain. Bole minum susu anmum or mkn ubat calcium lps hbs first trimester. Ni doktor sy yg bgthu. Better tanya doktor apa yg ssuai utk sis

2mo trước

Terima kasih utk info

Apa2 susu awak boleh minum. Ikut preference awak. Saya minum Fullcream milk (farm fresh, goodday, meadow) dan Anmum Materna. Saranan dietitian 2x sehari. Kalau tak boleh minum susu pun takpe. Boleh opt untuk calcium pill. Fungsi utama susu ni just untuk topup calcium intake.