Masalah celah peha gelap sgt

Pregnant kali ni celah peha sgt gelap… Ibu2 ade experience mcm ni x? Ada cara untuk hilang kan?

11 Các câu trả lời

Saya pakai scrub..tiap minggu mesti scrub..pastu sapu losyen viral (pwl)..alhamdulillah hilang ..dlu msa mengandung anak pertama mmng gelap mcm berdaki hitam..malu..ni tgh mengandung yg ke dua sy mmng betul2 jaga leher,celah peha,ketiak..dia mmng akan gelap..tapi xde la npk teruk sngt mcm x jaga lgsung 😅

sama la Kita sis... dia start ngn menggelupas mcm daki.... awal2 igt pakai panties ketat... rupanya x .. so, enjoy the process jela. cuma pk malunya nk bukak kaki nk bersalin nnti. takot nurse n doktor kata Kita pengotor

yg sy pula bahagian Miss V gelap. Sebelum ni tak la gelap macam skrg ni. 🥲 taktau la kalau masa bsalin nanti mcm mana.. malunya kalau doktor tengok 😭😭 normal ke ye bahagian situ tiba2 gelap masa mngandung?

5mo trước

Normal

Sabar jelah sis,saya bukan sekadar celah tu,leher ketiak perut semua gelap jadinya.Takde produk boleh hilangkan.Tunggu lepas bersalin,makan masa dia akan pudar sendiri.

yup.. hilang sendiri nnti.. sya time prgnt ketiak hitam.. malu gila bila nk pkai sleeveless or lengan pendek.. lpas bersalin, tgok mkin lama makin cerah balik..

ye sme kita gelap jgk smpai husb tegur down plk tibe2 tapi dh beritahu bru suami fhm,

kalau sy dlu lps bersalin hilg sdri..masa pregnant xpernah buat apa² utk hilgkan...

sy bkn celah peha je, ketiak dgn bawah tetek pun gelap😢 hurmmmmm

Saya tak buat apa2 sebab akan hilang sendiri

Ingatkam sy je celah paha makin gelap. Normal ye?

5mo trước

Yup normal sebab perubahan hormon