Muntah teruk, susah nak jumpa makanan yg mengenyangkan

Pregnant 8minggu.. First baby..Tp teruknya mual.. Banyak sgt benda yg tak boleh makan, mesti muntah.. Klu jumpa benda yg boleh makan, dua tiga kali mkn lepastu tak boley dah, muntah jugak.. Susah nak cari benda mkn, tak boley biar perut kosong kan. Help me!#bantusharing #firstbaby #mommybuntu

1 Trả lời

Awal2 mmg mcm nie.., xlalu mkn pning pstu mntah.. Mcm sy siap org bgtau mkn asam bg ilang loya.. Tpi sy ttap mntah😂😂sis boleh try mkn asam mna thu ok utk sis.. Lg 1 dlm bag knaa ad mnyk angin

4y trước

Second trimester insyaallah xda dh alahan tu