Mom minum air gula berapa kali ya... ?? Pls help to answer mom

31 Các câu trả lời

3 kali . masa 8 weeks, 28 weeks n 35 weeks . takda sangkut GDM . tapi sebab berat naik mendadak sgt sampai 26kg . maka kena minum air gula sebab dr. risau ada kencing manis 😅. taktau knp naik byk sgt 😅

saya minum 2 kali sbb first minum termuntah balik 😝 kene repeat lg...Lepas minum sangkut gdm😅..Tp kalau awk minum sekali,2 kali still muntah mmg kena repeat smpai xmuntah la jawabnya..

3y trước

😂😂😂 xboleh tahan yg first tu.. mengelodak dlm perut,dah muntah baru lega😆

bust masa sekarang baru sekali masa 10week ..sebab keturunan ..so awal minum utk check .alhamdulillah bt masa skrg masih oke tak sangkut gdm

3y trước

kan saya tulis tu sebab keturunan ...so myne sebab tu deme check awal

this week kali ke 2 kena minum air gula sebab berat naik. memang sakit betul hati sampai kena minum tapi nak marah pun tak boleh 😞😞

3y trước

Slow2 minum sis... sya lepas minum rasa geli

Alhamdulillah minum sekali ja, minum air gula sedap saya bygkn minum air kelapa so xrasa sgt muntah.. Sedap ja time minum tu

sekali je lepas minum jangan muntahkan pula 😅kang tak pasal-pasal kali kedua kena minum disebabkan bacaan tak Okey

saya dah minum dah air gula masa 25w++ haritu sekali sebab berat naik 3kg 😂 alhamdulillah x ada sangkut gula 😊

2 kli.. 1st masa 3bulan.. Second 6bulan.. Tp kalau berat naik mmg repeat..

3y trước

Sya bru sekali minum masuk 7bln punya

1 kali tapi bulan 2/6 minum gula balik jadi 2 kali harap2 ok la

3y trước

Oh ok sis sya bru sekali 7bln

Buat masa skrg sy tkpnah lg minum ☺️ dah nak msuk 5bulan

3y trước

Hehe... harap tkkena laa minum air gula sis 😅😅😅