Nak tanya sikit boleh ?

Preggy mommy elok tak amalkan minuman birdnest ? 2nd trimester and above.. Help2..#pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

1st trimester x digalakkan. Tapi 2nd trimester onwards, boleh tapi sikit sahaja x boleh kerap. Better ibu dptkan nasihat doctor dulu sbb setiap ibu badan berlainan and experience berlainan so afraid kdg2 x serasi dgn you. Better check dgn doctor dulu ya as every pregnancy is unique.

2y trước

Oraitee !! Tq yee 🥰