Perut rasa bloated dan cekang

Hi preggy mommies..normal x kalau 7weeks preggy perut rasa tegang semacam, pastu rasa bloated je. Sy ni baru 7wk tapi rasa mcm perut dah 3bulan

8 Các câu trả lời

yee sy pon mcm tu. dari 7weeks sampai skrg 12weeks perut sentiasa cekang. tmbah2 lepas mkn..rasa mcm makan belon pulak. perut pon besar mcm 3 4 bulan. bila nak menguap xlepas sebab dh xboleh tarik nafas 😅. perut xboleh mngembang dh

Normal, rahim sdg nak mengembang utk rumah baby ❤️. Dan lain org lain badan.. Ada yg even 7 months preggy x nampak pun bump 🌹. Btw tahniah sis, jaga diri ya

Ingatkan saya je perasan rasa camtu hahah betul2 tak muat seluar padahal baru 6 weeks, tegang, bloated sangat, berangin. Breast pun sakit sangat2 skrg..

Sama laa saya pon . Baru 11w rasa perut cekang walaupun kurang mkn . Tmbah nak tidur lagi rasa perut cekang

Betul sye pun experience yg sme..so far semua okey..

hi, awk ada sakit breast x??

Normal sis 😊

normall