hypoplastic left heart sydrome

my precious gift from Allah ❤️ Alhamdulillah habes sudah pantang 44 hari bukan senang nak kawal emosi bila teringat dekat anak ? mindset tu sangat penting. kalau mindset x boleh kawal silap silap boleh depression. Tapi kadang kadang banjir jugak dalam diam ? semoga Allah bagi kekuatan yang luar biasa untuk sentiasa kuat hadapi ujian yang akan datang ☺️ sedekahkan al fatihah untuk anak syurga saya ya. Allah bg pinjam cuma 16 hari sahaja ?

hypoplastic left heart sydrome
162 Các câu trả lời

alhamdulillah sis dpt juga merasa 16 hari bersama bayi . hehe mcm sy meninggal dlm perut masa ank pertama . tak dpt nk dgr tangisan walaupun sedikit . semoga kita² kuat k . nti lepas abis nifas dah boleh terus proceed . sy dpt sokongan dr dr pakar o&g utk teruskan . alhamdulillah pregnant ke dua tp gugur 4 minggu then terus lekat tak tunggu next period . skrg baby sy dah 6 bulan . jarak dgn pertama cuma 12 bulan 22 hari . puan mesti bolehh harungiii! hehe

4y trước

blh ye mcm tu sis? sy yg first pda 30/12/19 trpksa ggurkn msa kndungan 22 minggu sbb ada mslh. yg ke dua bru ggur 12 minggu pda 23/8/20 hri tu. tp skrg takot nak prennt lg. tkot rahim x kuat. sbb rmai kta tggu dlu.