hypoplastic left heart sydrome

my precious gift from Allah ❤️ Alhamdulillah habes sudah pantang 44 hari bukan senang nak kawal emosi bila teringat dekat anak ? mindset tu sangat penting. kalau mindset x boleh kawal silap silap boleh depression. Tapi kadang kadang banjir jugak dalam diam ? semoga Allah bagi kekuatan yang luar biasa untuk sentiasa kuat hadapi ujian yang akan datang ☺️ sedekahkan al fatihah untuk anak syurga saya ya. Allah bg pinjam cuma 16 hari sahaja ?

hypoplastic left heart sydrome
162 Các câu trả lời

Salam takziah sis. Sebaknya. Sy pun senasib sis juga. Cuma tak sempat keluar dia dh pergi dlu. Bb dh cukup bln & tgu masa saja nk bersalin. Mmg betul sis. Susah jgk nk control emosi wktu pantang. kdg2 nangis dlm bilik air. sbb x nk org nmpk. Masih berbaki 8hari nk hbs pantang. Sis kuat ya. Beruntung kita sbb terpilih utk anak syurga. Tak semua org dpt kelebihan tu. Kuat ya sis.