Bath Tub

Praktikal tak kalau guna bath tub angin mcm ni setiap hari? Ke sy patut beli yg plastik keras tu lagi tahan lama?

Bath Tub
6 Các câu trả lời

Sy ade beli gk yg ni. Igt kecik je cun utk baby tp besa gak size dia. Ank 3 tahun pon bole muat 😄 Bg sy kalau ade space utk gantung xperlu la asik nk buang angin pam blk, should be nice. And kalau baby da bole duduk lg sng. Just pantau dia splash splash dgn riangnya 😉 Agk bhya kalau ttbe bby nk panjat or berpegang sb bahagian tepi tu angin kan so possibility utk jatuh tinggi.

Depand sbnr nye dgn umo bby sesuai or x... Sbb sy pon guna yg ni sng sikit sbb klau plastic keras tu agk bhya... Ank suka main hentak² kaki dlm air so safe la yg tub angin ni... My opinion la 🙂

Anak saya pon pakai ni . Safety sikit kalau terantuk ke apa ke , boleh elak kn 😉

Wa first time tau ada bath tub angin ni.

Mana nk cari ye? Mahl x ? Mcm senng je tngok

5y trước

Cari kat shopee, tulis inflatable bath tub baby. Nanti dia keluar byk. Harga dia dlm 20-40. Setiap seller x sama harga. Cuba tgk yg murah n review bagus

Tak praktikal utk newborn

10mo trước

prefer yg mne lgi okey? jaring2 or yg pad