Tahu tak yang kanak-kanak juga boleh menghidapi PTSD?

😰⚠️Post-traumatic Stress Disorder (PTSD) bukan hanya boleh di alami oleh orang dewasa. Malah, kanak-kanak juga boleh menghidapinya. Jom semak beberapa simptom di bawah yang parents boleh kenal pasti pada anak-anak yang menghidapi PTSD☝️ *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Tahu tak yang kanak-kanak juga boleh menghidapi PTSD?
6 Các câu trả lời

minta dijauhkan dari anak anak saya. Aamiin ❤️

ooo...anak2 saya ok...xpernah jadi macam tu...

Moga dijauhkan Aamiin

👍🏻

✨✨

apa PSTD

3y trước

trauma dengan sesuatu kejadian yg terdahulu.. contoh ibu bapa selalu bergaduh menjerit depan anak ke.. selalu pukul ke.. PTSD adalah gangguan mental..