Positive covid

Positive covid + 38w7d🤰 Bukan laa 1 perkara yg mudah Sangat² menganggu emosi .. Macam² berlega² dalam fikirann .. ade tak momy yg berpengalaman, boleh kongsi dngn sy tak?ape pandangan doc ye ??

2 Các câu trả lời

semoga dipermudahkan segala urusan..insyaAllah ibu dan baby selamat.. pikir yg baik².. byk zikir dan selawat..kena kuat mental dan fizikal.. fighting 💪

Kuatkan semangat ya. Masa isolasi tu lah masa me time dgn Allah. 🥰 Mudah-mudahan Allah kurniakan kesembuhan dgn baik tanpa mudarat ❣️💐