Anak saya tidur siang setengah jam je. setiap setengah jam bangun dah.then lps main bru tido.normal?

Pola tidur dan bangun bayi 4 bulan?

4 Các câu trả lời

penah jgak jd mcm tu.. kne byk2 bsabar la.. kdg x sempat nk mkn.. dlu anak sye paling skejap 30 min.. palg lme 2 jam.. lps pukul 5 slalu nye sye x bg baby tdo dah.. normally pukul 7+ baby da tdo

normal. plg minimum nap time 30 minit. maximum sllunya 2 3 jam. mcm anak sy skli nap sllu 2 jam klau xde bising2 ke ape. tp klau dpt tido 30 minit cukup dh 1 cycle anak tu haaa

5mo trước

Ohh ye ke. so tidur siang tu dikira nap time la ye. 1 cycle 30 min. then lepas main2 then nangis. baru saya bg tidur balik. so consider ok ya? anak awak mlm tido mcm mana pulak? bangun untuk susu? setiap brp jam?

sis anak saya dulu pon mcam tu ..tapi xpaa sis nnti cecah umur setahun dia akan tidur siang lama blik..sis jgn risau laa ..normal ja tuu..