lactogen

Po po bby kalau minum ss nie mmng ad warna ijau n berair kee..

2 Các câu trả lời

bby sekrg bpe bulan sis ?

5y trước

najis ny semua ijau ke sis atau ad kunog sikit2 . klau susu formula mmg normal najis bby ad ijau2 ni sis . bby pon lame2 mmg najis brtuka ad ijau2 . tpi klau cair mcm air tu . mksd ny sis nmpk mcm najis tu trlalu cair sgt lepastu dy kerap mmbuang mungkin tnde dy cirit minum susu tu . tpi klau najis ny cair biase. najis ny bkn hnye ijau je slalu . mksd ad juga kuning sikit2 tu bru normal sis .

Ss?