Potty train

#pleasehelp anak sy 1Y7M da boleh bgtau mommy.. berak.. rasanya bila saya boleh start potty train?

4 Các câu trả lời

pre potty training boleh start bila anak dah boleh duduk.. anak puan dah pandai bagitahu dia rasa nak membuang tu boleh dah start potty training kunci dia pada alert & rajin kita😆

once bila baby awak dh boleh bagitau yg dia berak dn kencing awak dh boleh pon start potty train😊

8mo trước

Tp kncing blum lg. Berak shja da pandai alamk

boleh dah tu nak start..dlu saya start dgn anak bgtahu nak berak..terus bawak ke toilet..

Boleh