nak tanya kalau ibu mangandung ada darah tinggi mcm mna nk hilngkan atau mantainkah ye ? 🥲

2 Các câu trả lời

Puan mkn ubat darah tinggi tak? Sy sebelum ni memang makan ubat darah tinggi & kolesterol, tp doc dah stopkan sejak sy pregnant dan doc suruh sy pantau sendiri dirumah guna mesin BP tu.

Patuh makan ubat. Amalkan gaya hidup sihat dan pemakanan sihat. Elakkan stress Didik diri tenang Buat apa yg kita suka: berkebun