Hai sume..Nk idea skit untuk bg nama ank girl,akk2 dia nama aisyah dan aira..Ingt yg ke 3 ni nk mula huruf Ai jgk..

49 Các câu trả lời

Aaira, Ainur, Adelina, Amani, Aafiyah ni smua nama anak buah saya (anak abg & kak ipar) .. semua huruf A depan nyaa..

saya haritu dah plan nak bagi nama anak ayla/ aila kalau baby girl.tapi rezeki dpt baby boy nama luth.

Afiyah Ameena Alia Auliyah Aida Afiqah Akira Aileen Azira Adawiyah Afifah Atisha Anes Ameera

2y trước

Ameena Khadeeja. Saya pun suka nama ni🤭

Ailana, Aireyn, Aina, Aifa, Aimara, Aisyura, Aiyana, Aiween, Aitana, Ailiya, Ailiana, Aifiqah

Aleeya, Arissa, Az zahra, Ameena, Aisyah, Aqeela, Auliya, Aurora, Adeeba

ailyn ailisia aimmastura ainin aina aiefa aikira

airis aida aila aimi aina aifa aisy ainatul mardhiah

Ainiya, ainun, akifa, annisa, ariqa, aulia, amara

Airis Aida Aifa Aina Aireen

2y trước

Aireen nma ank sy😆😆mmng cantik nama ni

Aurora rodhiah, sya ckup bekenan Nama ni