Najis KANAK2 2 tahun KELUAR CILI

#pleasehelp saya nak tanya, bila anak2 boleh mkn pedas ya? Anak saya 1 tahun 9 bulan.. saya dapati najis dia ada cili & biji cili.. ada kemungkinan dia mkn makanan pedas di rumah pengasuh.. adakah bahaya? Mohon perkongsian & penjelasan..

2 Các câu trả lời

anak okay atau ada kelainan, cth meragam, cirit birit? kalau ada kelainan, disarankan bawa pergi check. confirmkan semula dengan pengasuh menu apa yang diberikan kepada anak.

sy umur 30tahun xleh mkn pedas..