Cramp perut

#pleasehelp.. Hai ibu2.. Normal ke kalau cramp bahagian perut 9 weeks.. Dah pergi klinik. Doktor bagi ubat antibiotic sebab kencing kotor.. Tpi ubat tu dah hbis makan.. Tpi cramp tu skjap2 dtg lepas tu hilang lepas tu dtg lagi.. Normal ke ibu2..?

2 Các câu trả lời

hai..ya tu salah satu tanda kencing kotor dan perlu habihkn antibiotik yaa. keputihan yg teruk pom mybbkn sakit tu. ..dan penyakit2 ni bole menyebabkn kandungan terancam..apapon bnykkn minum airrr dan pastikan kencing setelah bersama suami utk elak jangkitan kuman atau kencing kotor..tu nasihat doktor saya

bykkan minum air suam