Baby 8bulan kurang menyusu dan makan

#pleasehelp #firstbaby hai mommys. anak sy da 8bulan. baru2 ni lepas demam tapi selera minum susu dan makan sangat kurang (normal ke)? baby cuma suka air putih je. ada cara x nk bagi baby makan n minum susu ( formula ) tqsm 🙏

1 Trả lời

Klu baby kurg aktif, lesu, sembelit, sebaiknya sis bwak check up.. tapi klu baby oke jek, sis kena bagi dia masa, sbb dia bru baik demam kan, mgkin slera dia masih kelaut.. 😅 cuba sis msak bubur, tumis dulu ayam ke guna unsalt butter, biasa bby suke bau unsalted butter ni, menambahkan slera dan berat bby jugak..

3y trước

tqsm sis 💕💕