Panau / ruam rashes

Hi #pleasehelp ada suggestion krim untuk tompok putih mcm ni? Tengok macam panau. Bila naik ruam me pakai krim jadi putih gini. Bole hilang ke tidak ye? Huhu thank you in advance #firstbaby

Panau / ruam rashes
1 Trả lời

adoi, my baby pun ada camni kat perut. tapi i rasa macam sebab barut dia. sebab first2 ada tu rasa macam kering

3y trước

ya sama pakai wash cetaphil organic baby, i try sapu body lotion by sebamed, takut kering sangat huhu