hi nw iam preghnent 4 weeks but dont have voamit and nothing have preghnent simtoms but period off. it is anormal

please tell its a normal? dont have any.simtoms off preghnency.but period off.nw i am 4 weeks preghnent.

27 Các câu trả lời

Same here! Skrg baru 5w5d, loya2 biasa sebu2 biasa tu ada tp tak teruk. Puasa selang seli. Skrg ni jadi penat fikir nk masak sahur n tak selera sahur. Hari tu puasa juga walaupun tak sahur. Skrg ni fikir2 balik risau ke baby huhu. Dan ada juga fikir nk check upt lgi skali tgk +ve ke tak 😂

mengandung kali ke 2 ni, langsung tak rasa apa2 symptom.. smpai fikir pregnant ke tak ni haha.. no vomit at all.. badan cergas je.. now 13weeks dah.. kalau badan mcm ni tiap kali pregnant, anak ramai pn xpe 😂

5y trước

normal je tu jgn risau k.. jaga kandungan baik2 :) selalu happy je.. nnti bby keluar pun happy go lucky..

sya mula dlu pon xde mual xde ape.dh masuk 9 week baru start muntah2.mula2 dlu risau jugak mcm tt.tp skrg asal mlm je mula lahh kluar masuk washroom.tgok nasi pon dh rsa lain dlm mulut

sya skrg 5weeks 5days.. dh start air liur rsa pahit..hilang slera mkn..tekak rsa loya...bdn cpt ltih..mengah.. sllu mgntok... posa pon x dpt full sbb prot cpt msuk angin...

5y trước

sama la kite..mule2 4w tu berlagak takde simptom tu semua..dah 6w ni baru rasa nausea..tak bole siang ikan ketam bagai..

Kalau sy pula.. Payudara sakit.. Perut pon sakit cam senggugut.. Sakit pinggang.. 4week juga.. Sekarang 9 week suda.. Kerap muntah² kurang makan nasi.

5y trước

sama la sis.. Nk telan nasi pn mcm payah sgt nk abs.. Bila mkn lain, nti mula rasa lapar..

congrats.. nooo. dont ask for it. same with me as early as 4-5 weeks, no symptoms. but currently at 8 weeks been having really chane of appetite n nausea all day😥😥

5y trước

sama!! sebu perut sentiasa. nk pergi keje pn moody btul

Depends pada diri masing masing. Macam saya 4 weeks okay je. Start 5 weeks rasa mual mual macam nak muntah, badan penat sangat.

same... 4weeks.. just burping a lot.. and kerap ke toilet, oso almost of time got supper hungry.. 😅😅😅

Same... sya dah week 11 but dont hv any sympoms. Just makan xlalu je n lenguh2 bdn. Xde alahan, xde craving lagi

sy muntah2 xnak makan seminggu mase 6w..ingt da setel..bila da 9w dtg balik..hahaha so get ready jgn kecewa mcm sy