Guna test digital pun sama asil nya pregnant..akurat ke? Klo ye dah 4-5 wek usia kandungan sya..

Please mom tolong terangkan sbb baru je gi scan xde apa2 kosong & test urin dekat klinik pun tibe2 xnaik 2line...padahal saya test dari 17 sampai pagi tadi 2line...sbb tu trus pergi beli test yg digital... Worry..

Guna test digital pun sama asil nya pregnant..akurat ke? Klo ye dah 4-5 wek usia kandungan sya..
6 Các câu trả lời

sya biasa 6w scan , Bru nmpak..