Test Samar tandanya???

Harini hari ke 7 lewat period. Dah 3 kali test semua kabur. Yang terbaru test, warna nya lebih jelas dari sebelum ni. Tak perlu fokus sangat pun dah nampak line tu... Adakah sy perlu test lagi guna digital clearblue?

Test Samar tandanya???
48 Các câu trả lời

Sy pulak lepas bersalin, tak period. Minggu lepas ada bleeding sikit, ingat period. Tp tak sampai 2 hari dah stop. 2 hari selepas tu try buat upt, 2 line. Pegi klinik scan tak nampak kantung lagi, tp doc cakap rahim bengkak, tanda hamil. Repeat scan 2 minggu lagi. Nak mintak pendapat la. Ada tak yg sama macam sy ni?

4y trước

Ank kecik brp umo?kwan sy ada lps brslin xdtng period chck2 mngndung..ank umo 3bln..

Saya dah 3bulan lebih baru terang sis. Sblom nie ade gak test dekt rumah dh smggu xperiod stu line je.. Skli pegi klnik dhnk msok 4bulan naik plak dua line.. Alhmdulillah rzki dr allah selame 8tahun sy tgu..

5y trước

lama jugak nak terang ye..sbb sy pulak kes yg upt -ve tapi cdan doc kata rahim sy ade pembukaan mcm ade satu ruang kosong..doc sruh dtg lagi dua minggu..ade harapn ke macam tu

saya pun mula2 test mcm tu . tapi x de rezeki dah sbb baby baru nk masuk 4 week dah gugur . time tu tak tahu pregnant sbb pikir kan kuar darah uzur jee . last2 keluar janin . insyallah ada rezeki lain kan doakan saya semua 🥺

Saya nk tanya 7 bulan yg lalu saya ada buat operation disebabkan mengandung luar rahim,saya baru check hcg nek double line,saya nk tanya bila masa yg sesuai utk saya scan bagi memastikan keadaan bayi berada didlm tempat yg betul.

5y trước

1bulan sis

Mula2 sy test pun macam tu juga. Samar2 tapi sy tunggu dalam sebulan baru test lagi. Keputusan pun sama juga samar2 last2 p klinik cek tengok keputusan sy mengandung.. Alhamdulillah sy dah selamat melahirkan.

5y trước

Macamana doc sahkan, Doc buat blood test atau scan sis?

Terima kasih semua yg sudi respon .. Saya dah beli digital clearblue, kena tahu cepat sebab saya kerja berat... Skrg ni pun buat kerja selalu cepat letih...Doakan positif esok pagi😊😊😊

5y trước

in sha Allah....amin😊

Mcm sy jgk... Byk kali test negatif pastu kali kelima test baru dpt terang warnanya... Rupanya dh pregnant dlm 5 minggu cmtu ... Lambat detect kalau guna yg biasa ni

cuba awak test awal pagi. air kencing pertama insallah akan nampak. saya dulu lewat 9hari saya test pagi pagi naik terang double line tu.

Saya dulu pn mcm tu . Last² saya biar je myb sbb hormon kot . Tgk² sebulan lebih tk period, pegi check tuptup dh pregnant 6weeks 🤣

Tahniah sis. Positif tu. Saya pun dua kali test samar2 week 5. Lepastu check kat hospital doktor sahkan memang mengandung 😁