help

please help, i'm positive pregnant and i didnt know that i was. And im worried because i drank some beer last week and last night. What will happen to my baby?

1 Trả lời

Better pacheck up sa ob po. I know someone na pinilit nya po ilaglag baby nya kaya lagi umiinom ng alak at kung ano ano pa iniinom pero makapit si baby so nung nag 3 months preggy, inalagaan na nya then the baby got out healthy and pretty. Hoping your baby's fine..