8buln

Perut saya nmpak kecik kan wlwpon dh msuk 8bulan..??

8buln
112 Các câu trả lời

Tolong lah stop post gmbt baby bump. Aurat tu. Aurat. Faham tak aurat. Kalau dalam ni perempuan sahaja takpe. Ada lelaki jugak dalam ni. Kalau nk post jugak hide lah nama tu. Atleast dia tktahu jugak Rupa kita ni mcm mana. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ada org gunakan baby bump ni untuk imaginasi kotor diorang. So please. Stop post gmbr baby bump masing masing. Tak kisah kecik ke besar. Yg penting ibu dan baby sihat. Itu yg lebih penting dari dok risaukan baby bump besar ke kecik haih.

5y trước

what? napa la awk ni... takpe pun diaorg nak post bnda begini . ya olloh. llaki mang ada kat sni tpi diaorg pun ada bini msing2 juga ada baby bump ... bkn nya dia pakai bikini then tayang . aah fanatik bener

kenapa dengan perut kecik???? sis nak besar macam mana lagi....bersyukurlah sis oiii, yang penting anak dekat dalam tu sihat..nak besar2 perut buat apa, nak tayang dekat semua orang yang sis tengah sirat mengandung....jangan juga sis, bawa2 lah bersyukur...syukur anak di dalam sihat walaupun perut kecik..ini tak, sedih pula perut kecik...entah part mana yang membuatkan sis malu dengan perut kecik tu...sampai nak sedih2....sis nak perut sis besar macam bola sepak ke, hairan betul saya, perut kecik pula jadi masalah...

5y trước

yela pelik nya owg cam engko ney . suko hati la dye nak post cam gitu . erkkk

Stop sharing pictures of your stomach! Save yourself ... Stop this! Some things just have to be careful, you feed their appetite! Would you like it if this pervert masturbated using your picture ??? MAIEUSIOPHILIA is best defined as a passion or tendency toward miscarriage and in the broader sense, the sexual attractiveness of childbearing and pregnant women.

Ok lah tu wak perut x besar sangat... Sy Ni bawak perut baru 36 mggu dah macam orang ckp Bulan katenye..... Check bpanjang rahim dah 40cm......Penat bawak perut besar2.... Yg pnting baby sihat....abaikan jelah orang ckp ape.... Bawak perut besar pon orang cakap gak....

5y trước

tu laa...tidur pun buat kita rasa penat...

sy pregnant dulu 9 bln mcm 6 bulan jer. bila org tanya dah berapa bulan sy ckp tunggu masa je, ramai terkejut. rasa best pulak perut tak nmpk sangat.boleh pakai baju seluar sama lagi, x payah beli baru. hehehe.keluar je baby sihat 2.96kg. 😊

klau sy lg best perut kcik...xmenonjol sgt.lgpon bbybump aurat..suami sy cpt2 tgur klau pkai bju y nmpk bbybump..syg pkai bju besar skit..bbybump nmpk la.Alhamdulillah dpt suami y prihatin dgn aurat wife dia..brasa untung..😍

5y trước

iye sis..kdg2 ad sbb knpe lelaki (suami ) nasihatkn kita..sbb hanya lelaki y tahu knpe.bru sy tahu..ad sstgh lelaki y berahi bila dia tgok bbybump kita..

Anak sulung ke ni? Kalu anak sulung normal. Saya dulu anak sulung comel je perut berat ketika melahirkan 58kg je. Sekang pegnen anak ke3, baru 8 bulan berat saya dh cecah 70kg ni. Perut pun membujur besar ke depan. Org tgk pun takut.

Samalah sy sis sy pon dha 5 bulan tapi perut sy nampak kecik jgak mbey orang prngt ni tak sama gak kan mbey anak perempuan kot kalau prut kita kecik kalau, anak laki mbey prut bsr selalu nyee macam tu doa baik baik jee sis

Sy dh nk bersalin pn org xtau sy mengandung sbb perut kecik..diaorg tau pn sbb suami sy ckp mgkn x blh join famili day tabika sbb tkt bersalin awal..lgpn sy suka pakai bj besar..lps 2 tudung bawal sy x lilit,cover perut..

Saya pun sama, dah 8 bulan tapi perut nampak kecik. Ramai yg tegur prut tak macam 8 bulan. Inshaa Allah, wpun perut kecik asalkan baby sihat. Seronok bila dapat rasa dia bergerak aktif kat dalam tu. 😍