hamil 3 bulan 2 minggu

Perut saya masih belum kelihatan .ketinggian 166.5cm adakah normal bagi ketinggian seperti itu?

2 Các câu trả lời

3 bulan masih terlalu awal. boleh tengok dlm applikasi ni berapa saiz janin awak. try la ukur size tu besar mana.. sabar je dulu, nanti dah sampai masa nampak la perut tu. saiz perut ni kadang bukan kira sgt ibu tu tinggi ke rendah ke..

4y trước

Ya betul tu kena sabar dulu.

saya dh 8bln pn org nmpk mcm 5bln je..msa bklinik tjmpa yg sama duedate beza bnar babybump dorg lgi bsar..bln dpn dh duedate..xpa asal sihat syukur la..

4y trước

In Shaa Allah yang penting sihat..