Baby kerap mengeras 38 week 6days

Perut saya kerap mengeras dlm 10 min ke 15 min, sakit bawah perut n pinggang bila mengeras tu.. Patut ke saya ke hospital? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

dah boleh lah pergi hospital....saya pun haritu 38w 6day baby asyik mengeras jer setiap 5-10minit...semoga urusan bersalin awak dipermudahkan.Aamin🤲

2y trước

InsyaAllah amin amin, okay saya kena siap2 pi hospital, terima kasih :)