Perut tak selesa

Perut rasa penuh , rasa tak selesa sangat 😭 taktahu nak cakap macam mana 😌

1 Trả lời

Nk hujung2 due mmg cmni kot..sy msuk trim3 ni bru start sakit rusuk la, perut mcucuk on off..kdg rasa mcm perut keras tp xsakit..bhgian pelvic dh mula rasa tekanan..perut xyah ckp la, rasa full..kne duk tegap je klau x rasa sakit..kalau mkn plak xleh baring lgi dlm 2-3jam..klau baring jgk nnti tgh sdp duk berguling tiba2 terjeluak sndiri..mcm2..tp enjoy jela journey pregnancy ni