Perut Rasa Kembung & Tak Selesa

Hi mommies! Nak tanya, skrg dah 8w perut saya rasa kembung & tak selesa sangat. Lepas makan lagi rasa tak selesa. Mcm ada angin je dlm perut. Siapa pernah rasa mcm ni?

4 Các câu trả lời

Masa mengandung mmg akan rasa mcm tu sis. Perut selalu kembung & tak selesa. Elakkan mkn makanan yg menyebabkan angin mcm berminyak , sejuk @ bersantan

Me too sis. Baru nak tanya mmg mcm tu ker. Risau pun ada sbb rasa kembung sgt. Mcm rasa ada yg tak kena jer

Samalah sis. Masa early pregnancy mmg rasa banyak je angin dlm badan, macam kembung je perut.

5y trước

amin.. 😊

Normal tu sb tekanan angin menolak dri bdan kte rse xselsa..

5y trước

Oh. Patut la, nak tidur pun kekadang rasa mcm tak selesa