Selera ke laut

Perut rasa lapar sgt..tp nak tgk mknan pun dah nk muntah,apa lg fikir pasal mknan..x tau nk mkn apa sbnrnya ni...????

9 Các câu trả lời

Jgn ikut slera sngt sis..sbb tekak mmng xde slera lngsng..try la mkn ape pun asal perut x kosong.sy xmkn lbih 3-4 jam msti muntah teruk jd ade x ade slera,sy mkn sje..blh ambik fresh orange utk buka slera

Sy pun camtu awal pregnancy ni.. bedal je la apa yg ada, sedikit2 tapi kerap, biskut, buah, jus buah, makanan berasaskan sup, ikan sebab sy x boleh tengok ayam & sayur, kdg2 nasi pun x masuk 😅

5y trước

btul tu..jd tukang masak ni redah je laa bau2 semua tu haha

Aah sis makan buah2 skit2 tp kerap.. Kalau x pun buat jus.. Sy pun struggle dgn makan muntah skrg ni dan pagi sy akan makan kurma dgn susu.. Tu je la yg kasi tenaga.. Try la sis

5y trước

Okay...nnt i try la cm tu hehe

Cuba bykkan makan buah2n & biskut bkhasiat kalau xda selera makan.. Yg pnting jgn biar perut kosong, kasihan baby 😊😊

5y trước

tq syg bg nasihatnyerr😄

Sama la saya... Makan je muntah.. Tak selera.. Semalam chekup berat turun...hb turun..😞

5y trước

Risau klu yg mcm ni kan...😮

Try makan masam² nak bg selera tu ada balik . 😉

5y trước

hahahaha....yeerr x akn..😂😂

Makan buah2an jer sis.. Apple hijau,pisang..

Tq...akn d usahakn mkannyer😁

tq sgt2 bgi info..😄