sentiasa rasa lapar

Perut ni rasa laparrrr ja..tpi mulut tiada slera mau makn?..#minggu ke9?

12 Các câu trả lời

Saya pun 8 week 4 days. Yaallah bila siang lapar tapi nak makan pun tak lalu. Makan nasi satu sendok pun Bila datang malam, yaallah pukul 2 / 3 pagi terbangun sebab perut sakit, melilit sangat sebab lapar. Last* buat maggie hahaha. Alhamdulillah boleh rasa bende ni. Bersyukur je la mcm mana pun rasanya.

Sy masa 9wk pun mcm tu..skrg dh 13w alhamdulillah selera tu makin bertambah. Sy mkn biskut je..stok biskut memang wajib ada dlm bilik. Lapar je makan biskut.

Boleh cuba makan sedikit contohnya cracker Nexus sayuran atau telur rebus asalkan ada alas perut..

4y trước

Ya skg ok sda..tq😊..

Mggu 9 ni mmg alhn teruk sikit. Sis kna cri mknn yg dpt msk. Supya dpt rsa knyg sikit

4y trước

Ya tulh..mkan2 ringan ja dpt ni😊😊..tq🤗

sy pn mcm tu sis. tp tpksa makan roti sikit dn minum nestum utk elak mual

Sakit tido bawak prut lapar......sume xnak mkn.ummmm

Sya pun sama mcm tu dulu sis..skrg 12 minggu selera membuak2😂

4y trước

Sabar sis..😊

Mmg biasa. Mkn ringan2 seperti biskut atau kurma.

4y trước

Kunyah2 je sis. Jgn nangis nti baby sedih juga.

Normal bg awl kehamilan...

sama dengan saya 😫