Perut mengeras 😐

Perut dah start mengeras tegang non stop je ni. Tapi tak sakit. Pinggang pun dah cramp sikit2. Tanda2 dah ke ni? 😅 Rasa seriau pulak haihh 🤣 #38w4d

22 Các câu trả lời

Sy aritu ada tanda darah n mgeras kerap, terus cek kat spital. Tp bukaan baru 1cm,doktor bg balik dlu. So ni tgh tgu je next tanda. Harap baby keluar before due. Skang 37w2h 😬

4y trước

Tu laa ni sy tanda2 ape pun takde lagi. At least kalau dah turun darah boleh get ready kan. Ni dah nak 39w baby seronok guling2 🤣