Sakit kepala, sembelit, perut berat

Pertama kali pregnant.... Baru 11weeks tp x larat dgn symptoms nyerrrrr? Hari ni dlm 1 hari sakit kepala, sembelit semua menyerang.. Perut pulak terasa sgt berat nak bawa sampai sakit pinggang.... Mommies... Normal ke mcm ni?? Tp alhmdulillah morning sickness dah x ada lg? teruk masa minggu ke 5 & 6 jer

1 Trả lời

Kalau sakit kepala mkn la pcm... Pregnant untuk tahan sakit itu jer kita bleh mkn... Kalo sembelit cuba mkn bnyak2 buah ngan syur.. Kadang vitamin yg kita mkn boleh buat kita sembelit jugak..