Khas Utk "Suami"

Pernh x korng kne maki hamun dgn bini yg tgh emosi xstabil d sbbkn preggy??

24 Các câu trả lời

Maki xprnh la.. Marah tu yela.. Tambah plk bila nk dkt² due ni, sy xselesa bila dy sntuh rasa rimas.. Kadang rasa brdosa sgt.. 😢

sy sendiri pun takde sampai nak maki hamun suami. kalau sy merajuk or marah sy tetap kena sabar dan tak nak terlalu ikut emosi.

sy tak maki dpn² . maki dlm hati je . tp mmg jenis gaduh takkan bertegur seminggu .tgk muke pun tak hengen

Masa awal mengandung selalu sgt hamun suami. Nasib la dia faham. Dah masuk 20weeks ni mood ok ok je

hahha. tarik muka masam je .maki takde lagi. tak boleh ikut sangat mood preggy tak elok. hehe

Tarik muka nangis tu ade la x pnh plak maki2..sbb asik ngadap tab😂

Sabar la... Time tu hati laki kena lembut macam agar²...

Salam tuan, biasa. Hal ini kerana lumrah dia hormon berubah

Tak pernah kena lagi . Sbb bini takut kena tido luar 😝

Prnh je.. Sy tumbuk suami pon pernah.. Geram.. Hahaha