Keputihan

Pernah tak tetiba keputihan semasa hamil? Buat rasa gatal2. Patut pergi klinik or farmasi? Saya dah buntu mcm mne nk hilangkan keputihan yang gatal2 ni #please #BantuSaya

2 Các câu trả lời

klau gatal2 tu takut ada jangkitan, jadi masa appointment dkt klinik kena bgtau nurse/doctor.. sementara tu boleh cuci dgn air suam, pastikan kering betul2 lpas cuci, sluar dlm cari yg serap peluh..klau pakai pantyliner kena kerap tukar

Sentiasa tukar panty liner n keringkan after basuh.. if still gatal or teruk, kena pergi klinik check, takut ada infection. Take note on rupa keputihan tuu. Nnt Dr akan tanyaa 👌🏽